MC

Kjør din egen stil

BMW

BMW Motorrad kjøreutstyr

Ingen annen transportform gir den samme følelsen som det å kjøre motorsykkel. Det ser du også se på hvordan motorsyklistene er kledd. Når du kjører motorsykkel, har du en unik frihetsfølelse. Følelsen er der uansett om du kjører en tur rundt i byen eller ute i terrenget, på korte eller lange turer. Samtidig er det viktig å være riktig kledd når du skal ut på tur.

Og når du kjører en BMW, er det beste selvsagt å velge kjøreutstyr fra BMW Motorrad. Velg blant ekstra lette karbonhjelmer, allværsdresser, sommerbukser og mye mer. Alle produktene er i førsteklasses materialer og er utformet for å oppfylle en bestemt funksjon.
BMW Motorrad kjøreutstyr har alt du trenger for å være perfekt utstyrt til alle opplevelsene med din motorsykkel.

Nettsted
Rucca

Rukka

Siden 1990, har Rukka vært en uavhengig divisjon av L-Fashion Group Oy, en av Europas største sports slitasje produsenter basert i Lahti, Finland. I tillegg til Rukka, L-Fashion Group er hjem til merker som Luhta, Icepeak, Torstai og Sinisalo.

I produktutviklingsprosessen Rukka samarbeider tett med ulike forsknings-og utviklingsinstitusjoner for å skape det perfekte produktet. I aktivt samarbeid med leverandører som Gore og DuPont, er nye materialer utviklet og deres egnethet for funksjonelle klær er testet.

Hver enkelt type materiale er testet flere ganger av både leverandør og Rukka før den brukes i produksjonen. Produksjonsprosessen i seg selv er også gjenstand for konstant evaluering. I den siste utviklingsfasen profesjonelle testere og erfarne sportsentusiaster evaluere prototypene funksjonalitet i felttester. Funnene fra utallige tester økter i kaldt og varmt vær, regn og snø er også tatt hensyn til før produktet er godkjent for storskala produksjon.

Brosjyre Prisliste

 

Schubert

Schuberth

Vi har et bredt utvalg av hjelmer fra Schuberth.

Brosjyre Prisliste

 

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern